Lotte Heeman

met gevoel voor humor, oog voor detail en focus op kwaliteit

Na 20 jaar werkervaring als theaterproducent en jaren te hebben geleefd met een hectische baan en een veel te drukke agenda besloot ik in 2018 dat het anders moest kunnen. Mijn vaste baan ging aan de wilgen. Ik heb het jachtige leven vaarwel gezegd en begon aan een wereldreis. Een reis met alleen handbagage, zonder plan of einddatum, die uiteindelijk anderhalf jaar zou duren. Het bracht me meer dan ik ooit had kunnen dromen; wonderschone natuur, fascinerende culturen, prachtige ontmoetingen en leerzame ervaringen. Volgeladen met hernieuwde inzichten en kennis ben ik mijn eigen coachingspraktijk gestart én heb ik het Nature Escape Weekend ontwikkeld.

Mijn achtergrond als theaterproducent blijkt waardevol als het gaat om flexibiliteit, het bedenken van alternatieve scenario's, en om het vermogen in te voelen wat een ander nodig heeft. Ik kan creatief denken en weet mensen in beweging te krijgen.

'Verbinding' en 'beweging' zijn voor mij essentieel om in contact te staan de mensen om mij heen, mijn dagelijkse omgeving, de natuur en niet in de laatste plaats met mijzelf. Van daaruit volgt al het andere.

Ik ben getraind in uiteenlopende technieken en methodieken en heb veel ervaring op het gebied van leefstijlverandering en persoonlijke ontwikkeling (mindfulness, retraites, Neuro Linguïstisch Programmeren, trainingen, tantra, meditatietechnieken, ademcoaching, motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht coachen, Rationele Emotieve Therapie, familiesystemen). Ik heb de post-hbo registeropleiding tot professioneel coach afgerond en gun het iedereen om te blijven leren. Blijf bewegen waar het gaat over je eigen valkuilen of patronen, blijf verbinding zoeken om je doelen en dromen te kunnen realiseren. In onze maatschappij, waarbij het veelal draait om winstmarges en efficiëntie, en steeds minder om kwaliteit, worden we overspoeld door informatieprikkels. We komen steeds moeilijker tot rust. Het is een kunst om voldoende tijd voor jezelf in te ruimen en jezelf in balans te houden.

En zelfs al ben je heerlijk in balans: ieder mens blijft zich ontwikkelen en blijft leren. Bewust én onbewust. En ieder mens blijft ook tegen nieuwe struikelpunten aanlopen. Daar kan ik je bij helpen. Want persoonlijke groei is prachtig - en wie zegt dat je het alleen moet doen?

Femke (38): "Samen bepaal je een doel, waar je met handige oefeningen naartoe werkt. Je krijgt inzicht in je eigen patronen en gedrag."

Nature Escape Weekend


WE MOGEN WEER!

Door corona heeft het even stil gelegen, maar gelukkig is het weer mogelijk om - met inachtneming van de geldende corona regels - weer mogelijk om weekenden te organiseren.

Gun jezelf dit uitstapje uit de dagelijkse routine.

©2021 Heeman Coaching | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin