Nature Escape Weekend

24-26 september (vol)

1-3 oktober

Marc (52): "Lotte is goed in staat om complexe problemen terug te brengen naar heldere en persoonlijke werkpunten om daarmee vervolgens met je aan de slag te gaan."

Wil je even weg uit je dagelijkse routine? Vind jij het belangrijk om je te blijven ontwikkelen maar merk je dat het er vaak niet van komt?


Gun jezelf dit weekend. Een pas op de plaats. Rust. Verdieping. Uitwaaien.

Van vrijdagavond tot zondagavond verblijf je met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers in een heerlijk huis in het bos. Van daaruit maak je wandelingen, krijg je coaching en word je uitgedaagd tot reflectie. Onder mijn aandachtige begeleiding worden je zintuigen wakker gemaakt en geprikkeld. Daarbij kun je genieten van de natuur én fantastisch vegetarisch eten.

Het is een individuele ervaring in groepsverband, jouw persoonlijke proces staat voorop: je kúnt delen of uitwisselen maar het hóeft niet. Ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is niet nodig. Er is ruimte voor ontspanning en vrije tijd om de oefeningen en inzichten te laten bezinken, of simpelweg de wind door je haren te laten waaien.

De een ervaart het weekend als een retraite, even lekker tijd voor jezelf, een ander noemt het een 'deep dive' en de (door)start van een groeispurt en mooie keuzes maken.

Hoe dan ook: je gaat huiswaarts met een hernieuwde verbinding met jezelf, positieve energie en concrete aanknopingspunten om de kwaliteit van je leven te vergroten.

Eerstvolgende Nature Escape Weekenden:

24-26 september 2021

1-3 oktober 2021

NIEUW: Nature Escape Dag - data op inschrijving