Juliette (36): "Lotte is een rustig en meevoelend persoon, zonder oordeel. Ik voelde mij welkom en had een goed gevoel bij haar. Door de coaching sessies heb ik gekozen voor een nieuwe baan. Ook heb ik oefeningen gekregen om innerlijk meer rust te krijgen. Dit helpt mij in mijn dagelijkse leven. Ik heb er uit kunnen halen waarvoor ik kwam, en misschien wel iets meer!"

Nature Escape Weekend


Wil je even weg uit je dagelijkse routine en ruimte maken voor persoonlijke ontwikkeling?

Dit weekend is het tijd voor jóu. En mogelijk het begin van iets groters.


Je gaat uitwaaien in de natuur, en de diepte in. Van vrijdagavond tot zondagavond verblijf je met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers in een heerlijk huis. Van daaruit maak je wandelingen, doe je opdrachten, word je uitgedaagd tot reflectie, en kun je genieten van fantastisch (vegetarisch) eten. Onder mijn aandachtige begeleiding worden je zintuigen wakker gemaakt en geprikkeld.

Het is een individuele ervaring in groepsverband, en ervaring op het gebied van bijvoorbeeld meditatie is niet nodig. Er is genoeg ruimte voor ontspanning en vrije tijd voor jezelf om de oefeningen en inzichten te laten bezinken.

Je gaat huiswaarts met een hernieuwde verbinding met jezelf, positieve energie en een concreet aanknopingspunt om de kwaliteit van je leven te vergroten.


Eerstvolgende Nature Escape Weekenden:

24-26 september 2021

1-3 oktober 2021

NIEUW: Nature Escape Dag - data op inschrijving